Home » Programma 2020 » een ingelaste informatie

een ingelaste informatie

Beste leden,

 

Beste leden,
Ik wil jullie even op de hoogten stellen dat er in de Purmerends Nieuwsblad een artikel staat van de Wandel Gilde over de uitbreiding van deze Gilde wandel club.

Fietstocht Gilde Purmerend- Gilde Purmerend organiseert al historische stadswandelingen en architectenwandelingen en breid de activiteiten nu uit met een fietstochten in de omgeving van Purmerend 

Tochten met historische en natuurwetenschappelijke aspecten. Deze worden gereden op elke laatste zondag van de maand, te beginnen op zondag 26 mei. Start om 13:30 uur bij de VVV museumshop aan de Peperstraat 35. Kinderen mogen gratis mee. De eerste tocht is er een ten westen van Purmerend. Deelnemers volgen het Noord-Hollands kanaal vanaf de overkant van de sluisbrug, passeren de Neckermolen en het vliegtuig gedenkteken aan het Jisperpad, en slaan bij Spijkerboor linksaf. Dan door Oostknollendam met de begraafplaats, Wormer met de nieuwe beschuittoren , Jisp met zij raadhuis, en via Neck terug naar Purmerend. De totale afstand is 28 kilometer. Voor meer informatie kan men terecht bij de VVV-museumshop of tot de coördinator van de fietstochten tel. 428546. Deze artikel heb ik dan ook letterlijk over getypt en staat op de voor pagina van de Purmerends Nieuwsblad van donderdag 23 mei 2019. Ik vind en vond ook deze Gilde mijn eerst op de hadden kunnen stellen, omdat ik er al eerder hiermee was begonnen en ze hadden dat ook toen kunnen lezen in de krantjes en ik ben ook al drie jaar te vinden op de website van de www.uitjesenvriendengroep.nl , op op de Facebook waar ik al bijna vijf jaar mee bezig bent. Ik kan mij dan ook niet voorstellen dat ze dan ook niet van niets wisten. Daar Ik mijn best doe om het ook zo goed mogelijk te doen. Vind ik het wel dat ze mij hadden kunnen berichten hierover en dat hebben ze dan ook niet gedaan. De persoon met ik via de telefoon heb gesproken wil het dan ook niet meer veranderen en dus kan er verwarring ontstaan. Wat ik dan ook wil voorkomen. De fietstocht van zondag 26 mei 2019 die ik wilde verzetten van zondag naar zaterdag. Gaat op zondag dan ook gewoon door op zondag 26 mei aanstaande. Ik vind het niet zo als het behoord. We zijn volwassen mensen en die kunnen met elkaar praten toch.

Zondag 26 mei gaat gewoon door de berichten over het weer zijn nu gunstig op de zondag. Fiets je ook mee? Meld je dan gratis aan bij de uitjes en vrienden groep. Geen kinderen.