• OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP
  • Ik zoek mensen die willen helpen om handtekeningen op te vragen aan passanten op straat.
  • Voor het plaatsen van de laadpalen voor scootmobiels. Meld je aan via de formulier.
Home » oproep voor oplaadpalen

oproep voor oplaadpalen

Oproep Oproep Oproep

Laat ook zien dat je hiermee enss bent..

Vul de onder staan brief in en stuur deze op

Adres staat op de brief.

klik op de brief en print hem uit.

Dat gaat ook jullie aan, als er een probleem voordoet met een lege accu.

 

Uitjes en Vrienden Groep Purmerend

Weteringstraat 83

1441 JV Purmerend

mobiel : 0610410164

E-mailadres  sportieve@uitjesenvriendengroep.nl

 

Beste bezitters van de scootmobielen,

 

Zoals jullie waarschijnlijk al gelezen hebben, ben ik bezig  om te proberen oplaad palen voor scootmobiels te realiseren in de regio.

 

Daarom wil  ik een beroep op jullie doen, om te laten zien dat je ermee eens bent dat er oplaadpunten voor scootmobiels moeten komen.

 

Daar ik ook vaak met een groep meerij en wel eens bijna onderweg met een lege accu kwam te staan, Ben ik ook een voorstander voor het plaatsen van oplaadpalen voor de scootmobielen.

Mijn naam ….............................................. Adres..................................................

Woonplaats...................................................................... Postcode...................................

Stuur deze brief aan:

 

Uitjes en vrienden groep Purmerend

T.A.V.  John Elzenaar

Weteringstraat 83

1441 JV Purmerend  

Deze brief word dan overhandigd aan de wethouder de heer Mario Hegger.

wethouder van de gemeente Purmerend.

 

Laat ook zien dat je als bezitter van een scootmobiel eens bent.

Met vriendelijke groet,

 

Uw naam

 

Plaats oplaadpalen voor de scootmobiel in de omgeving van Purmerend

22 ondertekeningen

 

Deze petitie is voor het plaatsen van oplaadpalen voor de scootmobiels. Laatst stond er een recreant met scootmobiel bijna stil met een lege accu. Zij reed mee met de fietsclub en ze kon nergens in de regio van Purmerend haar accu opladen. Laat ze niet in de kou staan en laat zien dat u hier mee eens bent. Er is ook een brief om in te vullen en op te sturen.

Wij

van fietsclub www.uitjesenvriendengroep.nl en medestanders

 

constateren

  • dat de bezitters van de scootmobiels ook mee willen doen met de fietstochten en ook zelfstandig willen blijven, afstanden willen rijden, van het buitenleven kunnen genieten.
  • dat het ook hun goede recht is om hieraan mee te kunnen doe.
  • dat laadpalen voor scootmobiels nodig zijn voor echte vrijheid en niet alleen maar een boodschapje doen.
  • dat deze oplaadpalen er moeten komen zodat deze mensen ook eens geholpen worden.

 

en verzoeken

de gemeentes en ook het Hoogheemraadschap Noorderkwartier, kom in actie en laat die oplaadpalen plaatsen in de regio van Purmerend.

https://laadpalenrondpurmerend.petities.nl/

Laat deze mensen niet stil- of in de kou staan kom ook op voor de scootmobiel bezitters en ondertekent de petitie. Laat ook zien dat u ermee eens bent.

 

Petitie: meer laadpalen voor scootmobielen in omgeving Purmerend

Bron door Tom van midden van de NH nieuws

"Je ziet weinig mensen met scootmobielen verre stukken rijden" , zegt John Elzenaar uit Purmerend. Endat is zonde, vind hij. De actieradius van de wagens gaan soms niet ver genoeg. Hij denktdat extralaadpalen op verschillende plekken in de omgeving van Purmerend dat probleemkunnen verhelpen. Hij is een petitie gestart om dat voor elkaar te krijgen. Elzenaar is de drijvende kracht achter een initiatief van de 'Uitje- en vriendengroep Purmerend', waar met regelmaat (fiets)tochten worde georganiseerd. De groep bestaat na ruim zeven jaar en heeft 135 leden, waaronder zes mensen met scootmobielen. "Als die stil komen te staan, wat dan?", vraagt Elzenaar. We kunnen moeilijk gaan duwen" , vervolg hij lachend.

 

Geen kant op

 

Voor Linda Horsmeier zou het een uitkomst zijn, want dan kan ze langere tochten maken dan ze nu doet. "Ik vind het altijd wel gezellig om samen met andere tochtjes te maken. Op sommige stukken kunnen ook geen auto's komen. Als je dan stilvalt met je scootmobiel, kan je ook geen kant meer op.

 

Elzenaar hoopt op verschillende laadpalen in de streek, aangedreven door zonne-energie. "Dan heb je een paal met drie stopcontacten, voor elektrische fietsen én scootmobielen." Hij maakt zelf geen gebruik van een scootmobiel- "ik heb een gewone fiets met zes versnellingen"-maar hooptdat genoeg mensen zijn pititie tekenen. Die wil hij uiteindelijk aanbieden aan de wethouder Mario Hegger.

https://laadpalenrondpurmerend.petities.nl/

 

 

 

vandaag zaterdag 29 mei een interview over de laadpalen voor de scootmobiels.

 

een goede morgen bewoners van Purmerend. Vandaag word er weer een interview genomen over de laadpalen en deze keer is het voor de wijkkrantjes. Deze komen waarschijnlijk eind juni uit en word dan bij de Purmerends Nieuwsblad gevoegd.

Maar u kunt nog steeds uw handtekening hierop plaatsen. https://laadpalenrondpurmerend.petities.nl/

LAAT DEZE MENSEN NIET STIL - of IN DE KOU STAAN KOM OP MENSEN LAAT ZIEN DAT U OOK WAT OVER VOOR DEZE MENSEN EN TEKEND DIE PETITIE OP PETITIES.NL