Home » Laat hier u reactie achter

Laat hier uw reactie achter en geef uw mening wat u van de fietstocht en ook van de website vind. Deze wordt dan ook gebruikt om te kijken of er veranderingen op deze website doorgevoerd kunnen worden.

Reactie plaatsen

Reacties

J Elzenaar
4 maanden geleden

Ik heb genoten met de uitjes en vrienden groep Purmerend. Het was weer een leuke fietsseizoen en ook de groep deed gezellig mee. Ik wil ze dan ook niet meer missen, een mooie leuke groep om mee verder te gaan. Ook om gezellig over het dagelijkse dingen te discuseren. Dat vind ik dan ook zo leuk van deze groep. Ook het afsluit etentje van het fietsseizoen 2019 was een geslaagde idee van John om deze te organiseren. De groep vond dat een geweldig avond en vinden het ook goed omdat vaker te gaan doen. Dat gaat dan ook in 2020 gebeuren. Ga zo ermee door John!!

John
9 maanden geleden

Ik heb genoten van de fietstocht met de uitjes en vrienden groep. Er was ook geen haast bij. Ook veel kunnen zien. Ik kan het wel aan bevelen en er fietsde ook scootmobiels mee en dat laat wel zien dat het laagdreppellig is en ook voor iedereen bedoeld is.