Home » Informatie over uitjes

Informatie

Hier kan je wat meer vertel over je door jou georganiseerde uitje.

Vertel hoe jou uitje er uit gaat zien, wat je gaat doen, de datum van aanvang en de tijd van verzamelen, de verzamelpunt en waar men zicht kan aanmelden. Maak de uitjes niet te duur.

Klik ook op de hieronder staande link dit als voorbeeld. 

https://myalbum.com/album/t8KvZ6ugdEJy 

(deze album is aangeleverd door Jannie Langerak mijn dank

hier voor )

https://myalbum.com/album/5TttFEVaWApb

https://myalbum.com/album/8gymJ9SRT0Na

https://myalbum.com/album/1CTpAQ43N40Y

https://myalbum.com/album/1UQ9MZTAIKGt

 

De foto´s van een uitje in Graft-De Rijp 18 mei 2014.

Een rondvaart door de Eilandpolders van Graft-De Rijp met een fluisterboot. De gids was Piet van Marle.

Deze uitje was toen georganiseerd door John Elzenaar voor de Maatje zoekt Maatje en dat is een chat groep van de Seniorweb.nl.

Een dagje Dordrecht met maatje zoekt maatjes, kerstmarkt 17 december 2016..

Dat is een paar voorbeelden hoe een uitje eruit kan zien..

Deze in Dordrecht is door Riek van der Weiden georganiseerd. En mijn dank gaat dan ook uit naar Riek van der Weiden voor deze mooie ontvangst bij haar thuis.

Klik op de hierboven link en u ziet de foto's van het uitje in Graft-de Rijp, deze foto's zijn van de hand van Jannie Langerak

 

 

 

 

Extra informatie;

De scootmobiel groep Purmerend en de uitjes  en  vrienden groep

De uitjes en vrienden groep organiseert in samenwerking met de scootmobiel groep Purmerend een puzzeltocht. Door de Wormer- en Jisperveld.

We vertrekken als van ouds van station Purmerend aan de Beatrixplein en een uur vroeger dan in 2017 om 11:00 uur. Datum is op zondag 18 maart 2018.

En jullie lezen het goed De scootmobiel groep Purmerend is een samenwerking aangegaan met de uitjes en vrienden groep. We organiseren nu ook gezamenlijk de tochten en ook weer met vele verrassingen om er naar uit te kijken. We gaan dan naar het beginpunt bij het bezoekerscentrum De Poelboerderij in Jisp. Hopende daar aan te komen om 12:00 uur en starten dan om 13:00 uur.

Deze puzzeltocht duurt ongeveer twee uurtjes en daarna nuttigen ( deze is voor eigen rekening) even wat en praten we nog even na. ( bij de Poelboerderij mag GEEN eigen versnaperingen en ook geen eigen drinken genuttigd worden). Rond 16:00 uur gaan we dan weer huiswaarts

.Even een korte mededeling: de puzzeltocht dat geplant staat op zondag 18 maart 2018, deze gaat niet door. Daar voor in de plaats is er een gewone fietstocht. Deze fietstocht is wat aangepast. De reden hiervan is dat het pontje bij Spijkerboor niet vaart. Deze vaart weer vanaf april 2018. Dus men kan zicht gewoon blijven aanmelden tot zaterdag 17 maart 2018.

 

 

Aanmelden kan via:

Uitjes en vrienden groep ( facebook )

Website www.uitjesenvriendengroep.nl

E-mail sportieve@uitjesenvriendengroep.nl

Mobiel 0652213664

 

Ik hoop weer op een spontane opkomst als in 2017 en meld je ook even GRATIS als lid aan bij de uitjes en vrienden groep Purmerend

 

                                                  

 

 

 

                                           Aanmeldingsformulier