• Ik hoop dat de oplaadpalen voor de scootmobiels deze maand als agenda punt bij de gemeente
  • Purmerend/Beemster op de agenda staat.
  • Eind maart 2023 ga ik dan ook weer infomeren van hoe en wat.

Informatie

De uitjes en vrienden groep Purmerend is een nog kleinschalige groep. Die zich nu bezig houdt met het organiseren van de fietstochten. We fietsen in de buurt van -en om Purmerend. Deze gaan door de omliggend stadjes en dorpjes. Ook door de natuur in de omgeving van Purmerend.

In de toekomst wil de uitjes en vrienden groep Purmerend gaan uitbreiden en of gaan combineren met een wandeltochten door de natuur. Ben nu dan ook achter de schermen bezig met ander partijen om te kijken of zij hier ook aan mee kan doen. De uitjes een vrienden groep blijf wel  onafhankelijk. Hij wil op deze manier verder gaan . Ook sponsoren zijn welkom. Daar de uitjes en vrienden door maar een persoon gerund wordt. John Elzenaar bekostigt dat geheel van zijn uitkering. Daar de uitjes en vrienden groep het laagdrempelig wil  houden en het lidmaatschap gratis is om er aan mee te doen, Ook deze website wordt elk jaar door John Elzenaar betaalt van zijn uitkering. En dat doet hij dan ook van uit zijn hart. Hij wil dan ook openstaan voor andere ideeën als die er zijn. Ook staat hij nog steeds open voor een groep mensen met een smalle beurs. Te denken valt o.a. aan personen die iedere week maar weer naar de voedselbank moeten om wat in huis te hebben.  Voor deze groep mensen is het dan ook eigenlijk bedoelt. Zodat zij ook om de drie weken iets leuk hebben en ook eens hun zorgen even kunnen vergeten.  Ben dan ook op zoek naar bedrijven of organisatoren die de uitjes en vrienden groep Purmerend willen helpen om met deze mensen in contact te komen.

 

https://myalbum.com/album/t8KvZ6ugdEJy 

(deze album is aangeleverd door Jannie Langerak mijn dank

hier voor )

https://myalbum.com/album/5TttFEVaWApb

https://myalbum.com/album/8gymJ9SRT0Na

https://myalbum.com/album/1CTpAQ43N40Y

https://myalbum.com/album/1UQ9MZTAIKGt

 

De foto´s van een uitje in Graft-De Rijp 18 mei 2014.

Een rondvaart door de Eilandpolders van Graft-De Rijp met een fluisterboot. De gids was Piet van Marle.

Deze uitje was toen georganiseerd door John Elzenaar voor de Maatje zoekt Maatje en dat is een chat groep van de Seniorweb.nl.

Een dagje Dordrecht met maatje zoekt maatjes, kerstmarkt 17 december 2016..

Dat is een paar voorbeelden hoe je een uitje eruit kan zien..

Deze in Dordrecht is door Riek van der Weiden georganiseerd. En mijn dank gaat dan ook uit naar Riek van der Weiden voor deze mooie ontvangst bij haar thuis.

Klik op de hierboven link en u ziet de foto's van het uitje in Graft-de Rijp, deze foto's zijn van de hand van Jannie Langerak

 

Hierbij wil ik de nieuwe leden uitnodigen om eens  mee te fietsen. Met deze gezellige groep. Het is een middag even er uit te zijn en ook om te ontspannen van een weekje werkdruk. Op deze manier leert u ook de leden kennen. We fietsen van 11:00 tot ongeveer een uur of vier. En onderweg is dan ook veel te zien. We fietsen op onze dooie gemak en hebben dan ook geen haast. 

 

Kom in beweging en ook voor de sociale contacten.