• Verleden week een goede gesprek gehad met de secretaris van de wethouder hier in gemeente Purmerend/Beemster.
  • Er is een en ander afgesproken waar hij mee aan de slag gaat.
  • Na de vakantie horen we meer.

Welkom bij de Uitjes en vrienden Groep

De huisregels

 1)  Men is hier om vrienden te maken en ook te ontmoeten.  Respecteer elkander

 2)  Dit is GEEN datingsite, maar een openbare vrienden groep. waar men vrienden kan maken.            

 3)  Men mag op deze website van de uitjes en vrienden groep, ook activiteiten organiseren als je dat leuk vindt en deze kun je dan GRATIS  op de website van  de  uitjes en vrienden groep laten plaatsen.

4)  Hou rekening met andere leden en plaats hooguit 5 berichtjes per dag.

5)  Stel je even netjes voor als hierop nieuw bent, wie je bent, wat je doet, je hobby's en ook graag een gezichtsfoto.

6)  Geen reclame van andere groepen, wat je privé bespreekt is prima, maar niet op deze website van de uitjes en vrienden groep. Bij herhaaldelijk  waarschuwen volg er een kick off.

7) Lidmaatschap:

Iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden van de uitjes en vrienden groep. Het lidmaatschap loopt tot wederopzegging. Ga hiervoor naar Facebook van de uitjes en vrienden groep Purmerend.

8) Wijze van opzeggen:

Het lidmaatschap kan beëindigd worden via de website van de uitjes en vrienden groep, per email sportieve@uitjesenvriendengroep.nl dan wel schriftelijk naar uitjes en vrienden groep : Het lid ontvangt per e-mal bevestiging van opzegging. Zet er ook even de reden van opzegging erbij.

 

9)  Wie zich hierop misdraagt wordt ook verwijderd uit deze  groep.  Men is hier om met elkaar respect vol om te gaan. Na twee  waarschuwingen is er voorgoed einde lidmaatschap.

10)  Iedereen doet voor eigen risico mee. Men dient zelf te zorgen voor een goede aansprakelijkheidsverzekering. De organisator van de uitjes en vrienden groep ( en dat geldt ook voor een organisator die een uitje organiseert hij/zij is niet verantwoordelijk ) kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor diefstal van en/of vorm van schade aan de bezittingen van deelnemers.

11)  Als je mee wilt doen met een uitje en je heb je aangemeld bij de organisator, dan dien je zelf te betalen aan de kassa of via I deal als dat staat vermeld. Dus niet  aan de organisator.

12) Men moet zich wel aanmelden bij de organisator zodat hij of zij weet wie er mee gaat met desbetreffende uitje. Mocht er onverhoopt iets tussen komen gelieve men bij de organisator zich even af te melden. De reeds betaalde gelde kan de organisator niet terug betalen.

13) Voor eventuele vragen over een uitje, kunt u terecht bij de organisator. Hij of zij kunnen u dan ook beter informeren over het uitje.

14) Tijdens de fietstochten of een ander uitje worden foto's gemaakt, die op de website en of op de Facebook van de organisatie gepubliceerd. Indien een deelnemer ( m/v ) tegen een dergelijk publicatie bezwaar heeft word hij/zij verzocht dit vooraf of voor aanvang van een fietstocht aan de organisator bekent te maken.

15) Eventuele klachten over de leden die zich misdragen op deze website van de uitjes en vrienden groep kun je melden bij de host van de uitjes en  vrienden groep en die zal dan kijken en of bemiddelen hieromtrent.

Voor meer informatie zie ook Facebook uitjes en vrienden groep Purmerend, daar kunt ook aanmelden voor de fietstochten.

 

Veel plezier bij de uitjes en vrienden groep.

Kom in beweging en ook voor de sociale contacten.

 

Host John Elzenaar

co host Linda Horsmeier

 

 

 

 

                              Klachten formulier