Home » Huisregels

Welkom bij de Uitjes en vrienden Groep

De huisregels

 1)  Men is hier om vrienden te maken en ook te ontmoeten.  Respecteer elkander

 2)  Dit is GEEN datingsite, maar een openbare vrienden groep. waar men vrienden kan of kunnen maken.            

 3)  Men mag hierop deze website van de uitjes en vrienden groep, ook activiteiten organiseren als je dat leuk vind en deze kan je GRATIS  op de website van  de  uitjes en vrienden groep laten plaatsen.

4)  Hou rekening met andere leden en plaats hooguit 5 berichtjes per dag.

5)  Stel je even netjes voor als hierop nieuw bent, wie je bent, wat je doet, je hobby's en ook graag een gezichtsfoto.

6)  Geen reclame van andere groepen, wat je privé bespreekt is prima, maar niets op deze website van de uitjes en vrienden groep. Bij herhaaldelijk  waarschuwen volg er een kick off.

7) Lidmaatschap:

Iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden van de uitjes en vrienden groep. Het lidmaatschap loop tot wederopzegging.

8) Wijze van opzeggen:

Het lidmaatschap kan beëindigd worden via de website van de uitjes en vrienden groep, per email sportieve@uitjesenvriendengroep.nl dan wel schriftelijk naar uitjes en vrienden groep : Weteringstraat 83 1441JV Purmerend. Het lid ontvangt per e-mal bevestiging van opzeggen. Zet ook even de reden van opzegging er even bij.

 

9)  Wie zich hierop misdraagt word ook verwijderd uit deze groep Uitjes en vrienden groep, men is hierom met elkaar respect vol om te gaan. Na twee  waarschuwingen is er vergoed einde lidmaatschap.

10)  Iedereen doet voor eigen risico mee. Men dient zelf te zorgen voor een goede aansprakelijkheidsverzekering. De organisator van de uitjes en vrienden groep ( en dat geld ook voor een organisator die een uitje organiseert hij/zij is niet verantwoordelijk ) kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor diefstal van en/of vorm van schade aan de bezittingen van deelnemers.

11)  Als je mee wil doen met een uitje en je heb je aangemeld bij de organisator, dan dien je zelf te betalen aan de kassa of via I deal als dat staat vermeld. Dus niet  aan de organisator.

12) Men moet zich wel aanmelden bij de organisator zodat hij of zij weet wie er mee gaat met desbetreffende uitje. Mocht er onverhoopt iets tussen komen,  deze dan gelieven bij de organisator het dan even af te melden. De reeds betaalde gelde kan de organisator niet terug betalen.

13) Voor eventuele vragen over een uitje, kunt u terecht bij de organisator. Hij of zij kunnen u dan ook beter informeren over het uitje.

14) Tijdens de fietstochten of een ander uitje worden foto's gemaakt, die op de website en of op de Facebook van de organisatie gepubliceerd. Indien een deelnemer ( m/v ) tegen een dergelijk publicatie bezwaar heeft word hij/zij verzocht dit vooraf of voor aanvang van een fietstocht aan de organisator bekent te maken.

15) Eventuele klachten over de leden die zich misdragen hier op deze website van de uitjes en vrienden groep, kunt je melde bij de host van de uitjes en  vrienden groep en ik zal dan kijken en of bemiddelen.

 

Veel plezier bij de uitjes en vrienden groep.

 

Host John Elzenaar

 

 

 

 

                              Klachten formulier