Home » Huisregels

Welkom bij de Uitjes en vrienden Groep

De huisregels

 1)  Men is hier om vrienden te maken en ook te ontmoeten.  Respecteer elkander

 2)  Dit is GEEN datingsite, maar een openbare vrienden groep. waar men vrienden kan of kunnen maken.            

 3)  Men mag hierop deze website van de uitjes en vrienden groep, ook activiteiten organiseren als je dat leuk vind en deze kan je GRATIS  op de website van  de  uitjes en vrienden groep plaatsen.

4)  Hou rekening met andere leden en plaats hooguit 5 berichtjes per dag.

5)  Stel je even netjes voor als hierop nieuw bent, wie je bent, wat je doet, je hobby's en ook graag een gezichtsfoto.

6)  Geen reclame van andere groepen, wat je privé bespreekt is prima, maar niets op deze website van de uitjes en vrienden groep. Bij herhaaldelijk  waarschuwen volg er een kick off.

7)  Wie zich hierop misdraagt word ook verwijderd uit deze groep Uitjes en vrienden groep, men is hierom met elkaar respect vol om te gaan. Na twee  waarschuwingen is er vergoed einde lidmaatschap.

8)  Foto's van een ander die onjuiste (misbruikt) manier gebruik of voor andere doel einde, zonder toestemming te vragen van de eigenaar. Deze worden  dan ook resoluut verwijderd. Vraag dan eerst even toestemming bij de eigenaar van de foto's.

9)  Als je mee wil doen met een uitje en je heb je aangemeld bij de organisator, dan dien je zelf te betalen aan de kassa of via I deal als dat staat vermeld. Dus niet  aan de organisator.

10) Men moet zich wel aanmelden bij de organisator zodat hij of zij weet wie er mee gaat met desbetreffende uitje. Mocht er onverhoopt iets tussen komen,  deze dan gelieven bij de organisator het dan even af te melden. De reeds betaalde gelde kan de organisator niet terug betalen.

11) Voor eventuele vragen over een uitje, kunt u terecht bij de organisator. Hij of zij kunnen u dan ook beter informeren over het uitje.

12) Eventuele klachten over de leden die zich misdragen hier op deze website van de uitjes en vrienden groep, kunt je melde bij de host van de uitjes en  vrienden groep en ik zal dan kijken en of bemiddelen.

 

Veel plezier bij de uitjes en vrienden groep.

 

Host John Elzenaar

 

 

 

 

                              Klachten formulier