Home » fietstocht van de week

        

Fietstocht Purmerend/Landsmeer/ Purmerend

Deze keer fietsen we langs het Noord Hollands kanaal naar Landsmeer langs het pontje bij de Schouw ( in de bocht ) die fietsen we ook voorbij. Door naar Landsmeer tegen Nieiwedam noord aan. van daaruit naar 't Twiske, Al waar we dan ook een pauze gaan houden bij 't Twiske paviljoen. Of als men dat ook zouden willen even met de benen in het water. Na de koffie break gaan we door het 't Twiske naar diverse natuurgebieden en daar fietsen we dan ook door heen. Zodat we nog meer kunnen zien. Laat je ook eens verrassen.

Deze fietstocht is op zondag 18 augustus 2019. En ik wil jullie deze nog even onder de aandacht brengen. Dat op zondag 20 oktober met de laatste fietstocht met zijn allen gaan uit eten bij van der Valk in Zuidoostbeemster. Sommige hebben al een aankondiging in hun bezit. Als men ook mee wil eten kunnen zij ook deze aankondiging aanvragen via de onder staande adres of kom even langs bij de uitjes en vrienden groep Purmerend.

Als je ook zin heb om mee te fietsen meld je dan aan bij de uitjes en vriendengroep. Facebook uitjes en vrienden groep, E-mail sportieve@uitjesenvriendengroep.nl mobiel 0652213664 voor het bellen, sms'en en whatsapp. Verzamelen bij het station Purmerend aan de Beatrixplein te Purmerend om 10:45 uur  en de is om 11:00 uur.