• OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP
  • Ik zoek mensen die willen helpen om handtekeningen op te vragen aan passanten op straat.
  • Voor het plaatsen van de laadpalen voor scootmobiels. Meld je aan via de formulier.
Home » fietstocht van de week

 

  Purmerbos en de natuur.

  Laten we hopen dat we weer met      een  grotere groep mogen gaan fietsen. Ook op deze dag gaan we dan ook vieren omdat een langste dag is en ook de langste dag word. We nemen dan ook afscheid van de winter.  Laten we hopen dat er wat moois onderweg kunnen zien, zoals broedende vogels en meer. Hoe mooi de natuur kan zijn in deze jaargetij. Het baltsen van diverse vogels zowel in de lucht als in de weiden.

 

We starten zoals gewoonlijk vanaf station Purmerend aan de Beatrixplein om 11:00 uur. Verzamelen om 10:45 uur op zondag 21 maart. We fietsen deze keer door het Purmerbos richting Monnickendam voor Monnickendam buigen we af naar Zedde en richting Edam. Daar kunnen we dan een pauze houden. Na de pauze gaan we over Hoornsejaagweg naar Middelie en dan weer naar Purmerend,

De hele route is ongeveer 36,41 km. de richttijd dat we weer in Purmerendzijn is ongeveer zo rond 15,00 uur zonder tussen komst.

Hier voor kan men aanmelden tot zaterdag 20 maart 2021 daar naar sluit  het. Dat kan via :formulier op de website www.uitjesenvriendengroep.nl

mail sportieve@uitjesenvriendengroep.nl

mobiel whats app

De fietstocht van 21 maart gaat niet door deze is verplaats naar zondag 2 mei 2021. Dit heb te maken dat er buiten niet meer dan vier personen mogen fietsen. Tot 2 mei 2021. Ook ik ben vergeetachtig net als Mark. En dat kan je Mark ook niet kwalijk nemen............

Kom in beweging en ook voor de sociale contacten.

 

 

                         fietstocht van de week

 

KOM AAN BOORD VAN SAIL AMSTERDAM 2020!

HET AFTELLEN IS BEGONNEN

Van 12 t/m 16 augustus 2020 vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor internationale Tall Ships, het varend erfgoed en marineschepen. Ervaar het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. SAIL verbindt jou met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld! Vaar je mee? ( bron foto Sail 2020 Amsterdam )

 

Wie heeft er zin om mee te doen met de sail 2920. Meld je dan even aan en dat kan tor begin augustus 2020..Via de bekende wegen.

 

Aanmelden kan tot maandag 10 augustus 2020. Meld je aan  voor deze mooie festijn. Anders moet je weer wijf jaar wachten.

 

Feacebook uitjes en vrienden groep Purmerend

Mail  sportieve@uitjesenvriendengroep.nl

Whats appen

 

Deze is uitgesteld door de Seal Amsterdam tot 2025.