• He vrienden,
  • Op zondag 21 maart is de eerste fietstocht van het seizoen 2021. En ja toevallig ook op deze eerste lente dag.
  • Fiets en kom ook in beweging, ook voor de sociale contacten.
Home » fietstocht van de week

                         fietstocht van de week

 

Purmerend 't Twiske Purmerend

 

Het gaat weer beginnen op zondag 22 maart 2020.
De eerste fietstocht en voor het wandelen word het te lang en gaat jammer genoeg niet door. Maar wel het fietsen.
We fietsen dan door het 'T Twiske lans de noordzijde van het meer naar het Twiske paviljoen. Alwaar we dan als vanouds even een tussen stop houden voor een ouderwets bakkie koffie. Ik hoop dan wel dat het een mooie zonnige dag word op deze eerste fiets middag van het seizoen 2020.

 

En ook in memoriam wijlen Marijke J.M. Dekker. Een van onze dierbare lid van ons is heen ( 1955-2020 )  gegaan. vandaar deze foto die is genomen door de host John Elzenaar. In het restaurant Spijkerman te Purmerend.  Een goede reis en rust zacht Marijke. Wij zullen jou gaan missen.

Jij was de spil in de groep die iedereen aan lachen maakte en jij was er ook voor iedereen..

 

Een kleine aanvulling, de hier boven beschreven fietstocht is verzet naar zondag 12 april 2020. Dit van wegen de Corona virus die hier ook in Nederland  heerst.

 

Hoera, hoera, hoera, we mogen weer activiteiten ontplooien en dat gaan we dan ook weer doen. De eerst volgende fietstocht is op zondag 26 juli 2020 en daar kunnen jullie voor aanmelden. Maar we houden wel de gezondheid van elkander in de gaten. Wie ziek is blijf dan thuis.

 

Aanmelden via :

de website  www.uitjesenvriendengroep.nl

facebook uitjes en vrienden groep Purmerend

mail  sportieve@uitjesenvriendengroep.nl

mobiel 0652213664 ( bellen, sms'en en whatsapp )

 

 

 

KOM AAN BOORD VAN SAIL AMSTERDAM 2020!

HET AFTELLEN IS BEGONNEN

Van 12 t/m 16 augustus 2020 vormt Amsterdam voor de 10e keer het decor voor internationale Tall Ships, het varend erfgoed en marineschepen. Ervaar het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. SAIL verbindt jou met schepen, bemanningen en bezoekers uit de hele wereld! Vaar je mee? ( bron foto Sail 2020 Amsterdam )

 

Wie heeft er zin om mee te doen met de sail 2920. Meld je dan even aan en dat kan tor begin augustus 2020..Via de bekende wegen.

 

Aanmelden kan tot maandag 10 augustus 2020. Meld je aan  voor deze mooie festijn. Anders moet je weer wijf jaar wachten.

 

Feacebook uitjes en vrienden groep Purmerend

Mail  sportieve@uitjesenvriendengroep.nl

Mail 0652213664 ( bellen, sms'en en whats appen )